Avretting av gulv og rørlegging

Utmerket jobb, til avtalt pris. Anbefales!

Randulf H. Olsen, 14. aug. 2019

Sparkling og maling av nybygd enebolig.

Veldig fornøyd med sparkle og malejobben.

Kristoffer Nydal, 13. jan. 2019

Renovering av bad

Veldig profesjonell bedrift som er opptatt av service, kvalitet og detaljer i arbeidet. Veldig god dialog underveis og var raske til å både starte og utføre oppdraget. Fikk revet og bygd to bad på litt over to uker. De utbedret flere skjulte feil som ble oppdaget under riving slik at badene holder dagens krav og standard. Konkurransedyktig på pris og jeg anbefaler de på det sterkeste.

Petter Bakkejord, 2. jan. 2019

Oppsett av gipsvegger + sparkling

Meget godt fornøyd! Tok oppdraget på kort varsel, var raske og effektive rett før juleferien. Resultatet ble også meget bra. Legging av gipsvegger, helsparkling og maling av gang/hall på 25m2.

Ola Vollmo, 7. des. 2018

Bygging av festivalgrill (117 kvm)

HEKA Bygg bygde et stort bygg på ca. 100 kvm på Gállogieddi Samisk Friluftsmusem, som blir brukt som kjøkken under festivalen Márkomeannu. De stod på midt i fellesferien for å få bygget ferdig. Det var svært imponerende hvor kjapp de var. Bygget var oppe på under 2 uker fra start til slutt, og vi var utrolig heldige som fikk det ferdig. Tusen, tusen takk for all innsatsen dere la ned hos oss! Den vil vi alltid sette pris på.

Marita Kristin Eilertsen Tøsse, 13. sep. 2018